Cara Pegang Beg tangan Kita Boleh Tahu Peribadinya? ~ Akak Terlajak Laris

Monday, 19 June 2017

Cara Pegang Beg tangan Kita Boleh Tahu Peribadinya?


Sedar atau tidak kita boleh mengetahui keperibadian seseorang wanita dari cara mereka memegang beg tangan mereka. Ianya kedengaran aneh dan pelik tapi percayalah inilah cara paling mudah untuk mengetahui peribadi wanita yang kita kenal.

1. Pegang Seperti Perisai

Jangan terkejut jika ada wanita yang bawa beg tangan seperti membawa perisai. Ini ertinya mereka mereka hendak melindungi diri mereka sendiri.

2. Beg Tangan Dibawah Ketiak

Kebiasaannya beg tangan yang kecil akan diletakan dibawah ketiak. Bagi mereka yang nampak wanita yang bawa beg seperti ini, mereka adalah seorang yang tidak percaya diri dan terlalu memikirkan tentang masalah penampilan.

3. Memegang Dengan Dua Tangan

Wanita yang memegang beg tangan kecil atau dompet dengan kedua tangan mereka, ertinya mereka sedang berusaha keras untuk mengawal keadaan.

Call/wassap 013-2334133

4. Beg Yang Diselempangkan

Sesetengah wanita lebih suka menggunakan beg yang diselempangkan. Jenis wanita dengan gaya ini, adalah mereka suka melakukan sesuatu perkara tanpa rasa ragu.

5. Bawa Diatas Salah Satu Bahu

Cara biasanya dikaitkan dengan urusan bisnes. Beg tangan yang digunakan hanya mempunyai satu tali sahaja.

6. Menggenggam Dengan Satu Tangan

Wanita yang bawa beg tangan dengan satu tangan adalah wanita yang sangat berdisiplin. Mereka lebih suka melakukan sesuatu perkara secara bersendirian.

7. Dengan Menjinjing Beg Tangan

Cara membawa beg tangan dengan menjinjing menunjukan bahawa anda adalah seorang yang fokus.

Share:

0 comments:

Post a Comment