Air Detox Kali Ni Guna Campuran Chia Seed, Bagus Untuk Diet, Jom Cuba! ~ Akak Terlajak Laris

Tuesday, 10 April 2018

Air Detox Kali Ni Guna Campuran Chia Seed, Bagus Untuk Diet, Jom Cuba!


Air detox dah memang dikenali ramai sangat berkesan untuk diet. Ada banyak cara boleh dilakukan. Kali ini saya nak berkongsi dengan anda air detox ni. Jom cuba!

Bahan-bahan:

1/2biji Lemon
1/2 inchi Halia
1 sudu Madu
1 sudu Chia Seed.

Cara-cara:

1. Pastikan air suhu suam baru campurkan madu tu.


2. Kacau guna sudu plastik untuk mengekalkan zat madu.

Khasiat:

1. Membantu penghadaman.
2. Menyokong sistem imun.
3. Mengalkalikan tubuh.
4. Membantu proses penyingkiran toksin.
5. Mencantikkan kulit.
6. Meningkatkan hidrasi dan memberi tenaga.
7. Membantu dalam menutunkan berat badan.

Semoga kita sentiasa prihatin dengan kesihatan tubuh badan kita sendiri. Jangan nak cantik sahaja. Kesihatan paling utama.

InshaAllah.

Resepi oleh: Nad Adleesya



“Korang mampu tak lompat bergini?? Kalau tak mampu kena ambik BIZZI BODDY tau.. sebab senang pergerakan nak buat apa apa Kalau badan kita ringan... nak kurus bukan Sebab nak cantik atau harap orang puji, tapi Sebab nak sihat kan, badan gemuk undang penyakit.. jalan pun peha selisih silap silap melecet... Siapa kata mak2 tak ada masa nak senam? Sebenarnya ada je time nak main kita sebenarnya kira exercise pa boleh tumpang sekali... sekali ambik ni bukan je Sebab nak kurus Tapi nak sihat... dalam Ini ada green tea, green tea matcha, kopi hijau dan banyak lagi herba terbaik.. nak tahu banyak sangat orang dah berjaya langsinh minum BIZZI BODDY @as.legacymalaysia @as.legacymalaysia Ramai puas hati.. minum 1 botol je sah nampak perubahan... Kalau tengok je... Tapi x ada inisiatif nak kurus rugi tau... bila kurus banyak baju baju lama boleh pakai banyak baju baju lama boleh pakai balik macam saya dulu semua tak muat sekarang dah boleh sarung... stress tau bila dulu nak keluar 1 Jam cari baju nak cari Yang boleh sarung.. sekarang ni tinggal pilih je... Nak cuba comment nak.. nanti kita reply bgthu nak dapat kat mana Sebab tak ada di kedai jamu.. barang ni laris goreng pisang tak sempat masuk stor dah keluar balik....
A post shared by AS Legacy HQ (@as.legacymalaysia) on
Share:

0 comments:

Post a Comment