PRODUK AS LEGACY ~ Akak Terlajak Laris

PRODUK AS LEGACY

Berminat untuk dapatkan semua produk ini boleh hubungi semua agen agen sah AS Legacy. 




mcm ni lah rutin saya pagi2......kelam kabut nak pg ofis....sebelum tu kena pump susu dulu...jadi mmg kena banyak minum air...... . Produk Harumnita @as.legacymalaysia@as.legacymalaysia ni siapa dah makan taulah penangan dia....bahagian intim makin mantap...orang dah makan mesti repeat...Insya Allah sangat2 membantu saya...saya kerja bukan duduk rumah...sibuk uruskan produk,resort,Restaurant dan mcm2 lagi,anak2 lagi balik nak kena layan.....Alhamdulillah dalaman sihat badan pun kuat.....biasa rasa lemau je badan nak bangun pagi pun malas...sekarang cergas,masalah wanita pun x ada.....yg ada keputihan,badan letih,penat,sakit2 badan dan masalah peranakan Insya Allah boleh Amalkan....Asbab kesembuhan milik Allah kita ikhtiar dan usaha....nak dapatkan harumnita komen ‘nak’ sat lagi mobile partner kita balas satu2 ok sebab produk ni ekslusif hanya ada di mobile partner sahaja.. - @shahidadherbs
A post shared by AS Legacy HQ (@as.legacymalaysia) on





“Maaf suara i versi cik abang today😅 Qayyum dah mula senyum dan kurang nangis...Alhamdulillah . 2 hari lepas lepas balik umrah saya try dah mandikan ameena dan qayyum guna Gel Mandian Bidara 7 herba yg ada Garam Bukit,Aromatherapy,Limau purut dan juga Ekstrak Rose @as.legacymalaysia@as.legacymalaysia .... . Alhamdulillah ameena mmg jenis x menangis tapi qayyum lately ni mcm kurang dah nangis........saya try buat mandian bidara sbb banyak ulama memberi pendapat ttg daun bidara ni cuma kita modenkan sikit.....tapj masih ada serdak2 daun yg dihancurkan kita boleh nampak dalam Mandian Bidara ni..... . Sebagian ulama menjelaskan, hendaknya dimandikan dengan tujuh lembar daun bidara atau berapa saja. Ada yang mempraktikkan dicampur dengan tawas dan satu sendok garam, lalu dimasak sampai mendidih dan dimandikan, maka sembuh penyakitnya, dan inilah sering kami praktikkan. Ketika ada orang mengeluh terkena gangguan jin. Alhamdulillah Allah menyembuhkan gangguan tersebut. Rasulullah Shallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda : ”Hendaknya orang yang terkena penyakit ain (gangguan jin) berwudhu dan mandi.” (HR. Abu Dawud, dishohihkan oleh Syaikh al-Albani rahimahullah dalam Silsilah ash-Shohihah 6/61). Inilah pengubatan Tibbun Nabawi yang masyur, namun tentunya dengan kehendak Allah Ta’ala jua. . Insya Allah saya ikhtiar Allah juga yg meyembuhkan......Alhamdulillah nampak qayyum mcm dah suka senyum,kurang nangis,baby umur 1 Tahun ke atas boleh guna,kalau bayi bawah 1 tahun x digalakkan ya........nak dapat kan Gel Mandian Bidara 7 Herba RM 25.00 boleh dapat dekat Partner Mobile nanti dorang akan komen ok....” - @shahidadherbs
A post shared by AS Legacy HQ (@as.legacymalaysia) on

0 comments:

Post a Comment